Home / Kadopakketten / 

Een doos voor heerlijckheden

De wijnen en heerlijckheden van De Kleine Korf lenen zich uitstekend voor het samenstellen van een bijzonder kadopakket. Vooral de kerstpakketten zijn bij veel van mijn vaste klanten jaarlijks in trek.

Mijn bedrijf heeft 14 jaar ervaring met het op persoonlijke wijze uitzoeken van de verpakking en inhoud van kerstpakketten. Deze ervaring is ook gelegen in de organisatie en logistiek. Soms leveren we een paar mooie kleine pakketten. Andere keren gaat het weer om zeer grote aantallen die moeten worden verspreid over het hele land. Het moet toch allemaal maar netjes en op tijd worden geleverd. Vaak ook persoonlijk overhandigd. Dat vereist het verstaan van de kunst van ontzorging, toewijding en een hoge klantgerichtheid. Dat doe ik graag voor u.

Op locatie bezorgen

Een van de leukste activiteiten in de decembermaand, is het bezorgen van kerstpakketten bij werknemers en relaties van mijn klanten. Na een paar dagen inpakken, gaan we in alle vroegte de weg op. De prachtig ingepakte dozen vol lekkers te bezorgen. De mensen blij te maken. Vaak zijn de bewoners van de adressen waar we een pakket afleveren al op de hoogte gebracht van onze komst. Bijvoorbeeld door het secretariaat van de organisatie. Dat maakt het voor mij, of voor ons als bezorger, op dat moment heel erg leuk. Want iedereen is blij je te zien. En iedereen waardeert het enorm dat er aan hen is gedacht. Een blij gezicht als de deur open gaat. En een blij eigen gezicht als ik weer achter het stuur kruip op naar de volgende. Heel erg leuk om te doen. 's Avonds even bellen of appen met de opdrachtgever om te vertellen hoe het is verlopen. En dan de volgende dag eenzelfde prettige rit rijden.

Of u nu kiest voor een pakket met louter wijn of voor een diverse selectie met tapenades, toast, wijn, olijfolie, zeezout, pasta, sauzen, kruiden, chocolade en ander lekkers. Mijn specialiteit en ervaring ligt op het terrein van klantfocus en op maat gemaakte, persoonlijke pakketten die precies passen bij uw organisatie of klantrelaties aan wie u het pakket kado wilt geven. U geeft bijzondere producten kado, die u niet overal ziet. Juist hele speciale dingen. Waarmee u echt verrast en verblijdt.

Ik maak graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.